11.4 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Intervju sa kriminalcem. Nabijem i Jutarnji!

- Reklama -

Para vrti gdje burgija neće, kaže narod.

Kad a su u pitanju pare, onda je jebenica koliko su pohlepno vlasnici novina i portala. Za povećanje tiraže guzice bi dali. Za veći broj klikova brinu se “novinari“ koji redovito prate sve moguće fufe koje pjevat ne znaju,, ali dupe i sise pokazuju, da bi dokazale da su pjevačice.

Novine su postala sprdnja. Odavno ne pratim Večernji list, jer mi se gadi kako urednička politika, tako i bezbrojni trolovi, koji čak ni pljuvat ne znaju.

Na zidu podrumske prostorije u Gundulićevoj 21A, iznad reda kompjutora za kojima 24/7 sjede nepismeni trolovi iz mladeži, visi komad papira sa riječima koje je poželjno nabrajati u trolanju na portalu Večernji.hr.

Trol iz Gundulićeve 21a

Pa tamo piše, traktorist, ORJUNA, to careee, ma kralj je, srbočetnik, jugosnostalgičar, pedofil, pederčina, govno, region, zapadna turska, komšiluk, velikosrbske, balkanoidi, gamad, partizani, četnici, ustaše, domoljubi, branitelji.

Ispod je podebljano napisano: Dozvoljeno je među riječi ubacivati veznike!

[pdf-embedder url=”https://spectatorblog.net/Pohrana/wp-content/uploads/2018/12/Popis-riječi-i-izraza-koje-je-potrebito-koristiti-na-portalu-Vecernji.pdf” title=”Popis riječi i izraza koje je potrebito koristiti na portalu Vecernji”]Jedino što čitam su članci gospođe Maretić – Žonje, koji su uistinu jako dobri.

Jutarnji je dugo godina bio moj favorit, ali, svakim danom sve manje.

Nakon ogavne uloge u rehabilitaciji Borg grupe i Martine Dalić, postao sam uistinu skeptičan i oprezan.

Današnji Jutarnji donosi veliki intervju sa osuđenim kriminalcem, bjeguncem od hrvatskog pravosuđa, besprizornikom hrvatskog društva broj jedan, dajući mu ogroman prostor da sam sebe rehabiltira.

Autora Tomislava Mamića. U naslovu se spominju besprizornici sličnog kalibra.

Čitao, dakako nisam, jer mi se gadi!

Pa se sada pitam, što je slijedeći potez?

Hoće li Jutarnji organizirati tiskanje knjige Zdravka Mamića u kojoj će pojasniti i dokazati kako nije ukrao pola milijarde kuna, kako nije nikoga vrijeđao niti ikome jebao majke?

E, da da i ja citiram Mamića.

Nabijem i Jutarnji!

Pročitajte i ovo:
Povratak sinova razmetnih
- Vezano na temu -
Spectator
Spectator
Samostalan, neovisan, nadrkan, do zla Boga disgrafičan. Ne poznajem, na žalost, Sorosa da investira u mene. Ne poznajem ni razne sjecikese koje kupuju naklonost vlasnika portala, da ulože u mene. Ne poznam nikoga tko bi ulagao u mene. Jer ne volim da se bilo što ulaže u mene.

VEZANI ČLANCI

6,385ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
4,805SljedbeniciSlijedi
74,569PretplatniciPretplatiti

Neotesana budaletina

Danas sam doživio nešto posve neočekivano. Ispričao mi se nitko drugi nego Gordan Grlić Radman. Odavno, od prvog trenutka kad sam ga na dan...

Tarzan i Čita u Vilniusu

NAJNOVIJE

NAJPOPULARNIJE

Pretplatite se na Newsletter

Primajte najnovije članke u svoj pretinac elektronske pošte

- Reklama -