11.4 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Iz štampe: Reagirao Ured Predsjednice: Evidentno je da Krešić nije pohađao seminar ‘Kako intervjuirati predsjednicu’

- Reklama -

Nakon što je Hrvoje Krešić pokušao upitati predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović o odustajanju od odlaska u Marakeš gdje bi se trebao usvojiti Globalni kompakt koji regulira pitanje legalnih migracija – ali budući da nije bila zadovoljna postavljenim pitanjem, odlučila mu je oduzeti mikrofon i odraditi novinarski posao kako spada.

Iako se Krešić opirao i pokušavao spriječiti predsjednicu da si sama postavlja i odgovara na ista pitanja jer je to njegov posao i nije u fer da predsjednica sve odrađuje sama – sve je bilo uzalud.. Predsjednica si je na kraju postavila nekoliko pitanja ali problem je nastao jer na svoja pitanja nije znala odgovoriti, budući da ona nisu bila na popisu pitanja za koje je imala spremne odgovore, zbog čega je nastao veliki skandal.

- Iz kategorije -

Vijest o oduzimanju mikrofona se vrlo brzo proširila internetom, a odmah je reagirao i Uerd predsjednice, koji je na Facebooku kratko prokomentirao kako je evidentno da novinar Hrvoje Krešić nije pohađao seminar ‘Kako intervjuirati Kolindu Republike Hrvatske’.

Krešić se na kraju ispričao predsjednici jer joj je dopustio da si postavi pitanje koje nije bilo na popisu pitanja, a predsjednica mu je zauzvrat poklonila kratku skriptu za spomenuti.

  1. B.
[pdf-embedder url=”https://spectatorblog.net/Pohrana/wp-content/uploads/2018/11/NewsBar.pdf”]
- Vezano na temu -
Spectator
Spectator
Samostalan, neovisan, nadrkan, do zla Boga disgrafičan. Ne poznajem, na žalost, Sorosa da investira u mene. Ne poznajem ni razne sjecikese koje kupuju naklonost vlasnika portala, da ulože u mene. Ne poznam nikoga tko bi ulagao u mene. Jer ne volim da se bilo što ulaže u mene.

VEZANI ČLANCI

6,385ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
4,805SljedbeniciSlijedi
74,569PretplatniciPretplatiti

Neotesana budaletina

Danas sam doživio nešto posve neočekivano. Ispričao mi se nitko drugi nego Gordan Grlić Radman. Odavno, od prvog trenutka kad sam ga na dan...

Tarzan i Čita u Vilniusu

NAJNOVIJE

NAJPOPULARNIJE

Pretplatite se na Newsletter

Primajte najnovije članke u svoj pretinac elektronske pošte

- Reklama -