11.4 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Mama, mama, ide Denis ima dignut…!

- Reklama -

Indeks.hr
Priznam, pratim ga redovito. Informativan, brz, oštar i koliko se u tom poslu može bit, pošten.Veselje mi je najveće kada na Indexu pišu o nekakvim lopovlucima, pa se javljaju trolovi i kao kontra argument bubaju frazetine o vlasniku Indexa koji, eto nije platio porez.
Da li je platio ili nije, ja ne znam, ali tim, po danu hodačima za život, a noćima trolovima bez mozga, ne vjerujem.
Kao ni njihovoj tvrdnji da je na izborima Furio Radin osvojio jedan (1)glas.
Ali laž je isto ko i govno. Umotaš je u lijep papir, staviš mašnu i uvijek se nađe neko ko će govno izist.
Dakle, Indeks je pokrenuo anketu o tome tko će pobijediti u komunističkoj utrci u Zagrebu.
Glasanje se vrši preko Playbuzz stranice, na glasu kao dosta ozbiljna, koja to sve lijepo i profesionalno odradi. Nema drkanja, da sjediš i klikaš svog favorita, dok ne dobiješ grč u ruci. Lijepo si odglasao i pojave ti se rezultati.
Kad opet ideš glasat, pojave se rezultati, ali klikat više ne možeš.
I tako, rezultati, koji su bili prikazani, negdje oko deset sati danas ujutro kada sam ja glasao, meni su bili malo začuđujući, ne u smislu da je na vrhu ljestvice bila gospođa Kolarić, iznenadio me poprilično veliki postotak gospodina Nesvanulice.
Pitao sam desetak ljudi iz Zagreba, „Ko je taj?“, pojma niko nije imao. I tako, komunisti danas vrte Indeks, ako ne vrte nekakvog odojka na ražnju ili se ne vrte po špici i gledaju utegnute guzice špicerica. I glasaju.
Sad dolazimo do vrlo osjetljivog mjesta.
Uvijek sam pažljivo izbjegavao pisati o tome, ali, eto, došlo je vrijeme.
SDP je podijeljen. To svi znaju. I vrapci na grani, i oni koji politiku baš i ne prate.
Ima strašno puno razloga tome, teško da bi stali, samo pobrojani, na dvadesetak kartica teksta.
Ali kada gledate te dvije grupe,  u koje su članovi podijeljeni, uočit ćete jednu veliku razliku.
Postoje dva esdepeja.
Jedan je na tragu onog prvotnog, stranka intelektualaca, činovnika, umirovljenika, radnih ljudi, onih koji preživljavaju, neki lakše neki teže, od svog rada.
Onih kojima je stranka draga, ali se bave njome u slobodno vrijeme, iz ideala.
Druga je grupa, jebi ga, pokušavam birati riječi, ali, napisati ću.
Druga je grupa CAJKAŠKI SDP.
Sa zadriglim đikanima, koji bi i guzice dali za milimetar vlasti. Za ušićarit koju kunu iz državne kase, sve preko leđa stranke. Ma ko jebe stranku, ko jebe ideale, za ideale ginu budale, rekao je davno Bora Čorba.
Bitno je samo jedno. Da su oni na vrhu trešnje, gdje su plodovi najbolji, sočni, omamljujući. Pa će se trešanja nažderat, dok ne puknu ili dobiju sraćku. Da Bog da je dobili!
Kada im se bude pišalo, pišati će po glavama onih jadnika koji su se jedva popeli do prve grane. Ako im se ko od tih popišanaca približi, nogom će mu zgaziti ruke (upravo kao što je ona budala iz Zeline htjela gaziti noge, pa prošao nekažnjeno, naravno).
Sramotno je, strašno je sramotno, što će se u SDP-u događati slijedeći tjedan.
Događati će se izbori. Pokradeni unaprijed. Pokradeni od korifeja lopovluka i pokvarenosti u stranci. I njihovih dupeuvlakača.
Pokradeni davno prije no što naivni komunisti idealisti dođu na glasačka mjesta, pa pažljivo čitaju listu kandidata da vide za koga će glasat, dok se za drugim stolom redaju đikani sa šalabahterima, zaokruže i odu.
Bezobrazno im se cerakajući u lice. Jer, i jedni i drugi znaju isto.
Izbori su unaprijed pokradeni, jedina je razlika što su ih oni pokrali tebi.
To je ko ona pitalica, što je to relativno?
„To je kad ja tebi gurnem kurac u guzicu, oboje imamo kurac u guzici, samo ja relativno bolje stojim.“
I još ste, nakon ovoga gore što sam napisao, ljuti na riječi cajkaški SDP?“
Jebe me se, ako jeste!
Kakva je razlika između ovih koji varaju i muljaju i onih sa TŽF?
Ha?
Vrlo velika većina članova partije, najmanje je tri puta punoljetna, pa znaju da se prije svakog guranja organa u organ, narodski rečeno jebanja, karanja, trpanja, guženja i kako li sve ne, treba malo pomilkit, napravit predigru, da muškarčini bude milo, pa da bude rezultata.
Pa je danas, tjedan dana prije izbora, onaj cajkaški dio esdepeja napravio predigru, da ohrabre svog muškića. Da mu ga dignu.
Rejting.
Sjeli za kompjutore i počeli ubrzano bubat glasove za druga Denisa, naravno, nakon što su čuli da je na Indexu anketa. Oni ionako ne čitaju Indeks, bliži su im drugi portali, Glas koncila, Narod.hr.
Lupali oni po Denisovom imenu, pa kada su kliknuli, poslali su SMS poruku „Jesam“, a oni jadnici, koji nisu cijeli dan kod kompjutora, dobivaju svakih pola sata poruke sa linkom na glasanje i nadrkanim pitanjem, jesi li glasao za Denisa?
Čak i napišu za koga moraš glasat, nije njima glava za mislit, nego za nosit kapu. I sjedit u Skupštini, općini ili MO. I brat pare. Klikali su i klikali do  besvijesti. Pa su ga digli Denisu. Rekordnom brzinom se vragolastom Denisu diže. I sada je Denisu dignut. Spreman je za akciju. Tjedan dana ranije. Hoće li mu uspjeti biti dignut do izbora???
Pa sada djeca po cesti idu i deru se „mama ide Denis ima dignut…“.
Srećom, to je samo u njegovoj ulici, jer ga drugdje niko živ i ne pozna. Ali je veliki gavorit na izborima. Tamo gdje ga znaju, recimo u Sesvetama pred tri dana, prolazi kako prolazi, zar ne?
Bravo Sesvećani!
Ali to i nije bitno što ga ne poznaju, oni koji će glasati za njega, makar ga ne poznaju, glasati će iz razloga što pripadaju istoj ideji.
Ideji prevare i laži.
To što tom idejom varaju, potkradaju i lažu svoje kolege iz stranke, sa kojima oni posve sigurno ne dijele istu socijaldemokratsku ideju, nema veze.
Bitno je njihovo dupe, njihove beneficije, pa za to i jesu u stranci.
Dok ovo pišem misli mi vrludaju.
Pa malo mr. Google. Pa zapalim cigaretu, pa otpijem gutljaj kave.
Njušim trag prevare.
Dakle, kaže mi mr. Google, zdravo seljački, doduše na pristojnom engleskom, da je dovoljno da na Firefoxu, Edgeu, Chromu, Operi, Safariju, izbrišeš cookies, pobrišeš history, i glasaš. 4-5 puta u minuti.
Recimo, za sebe.
Ako se imalo razumiješ u informatiku, pa znaš instalirati proxy ili radiš preko Tora, Epica, SRWare Irona, Ili Comodo Dragona, onda si šampion na svim izborima svijeta, koja se vrše elektronski.
Kako glasati sam za sebe milion puta
Vi koji me dulje pratite, znate da sam ja proganjan i da je bezbroj puta pokušavan lov na mene, da bi me se ufatilo i jebalo mi se mater. čak su i rašljara angažirali.
Pa su čak i nagradu raspisali, dvadeset soma kuna daju. za jebat oca i mater Spectatoru.
Lako dat pare, kad ih nisi legalno zaradio. Ali, mogu me poljubit.
Da oprostite, ravno u dupe. Poljubi me, ravno u duoe
Jer, ja cijelo vrijeme radim isključivo preko proxya, IP adresase mijenja svakih sedam minuta, momentalno sam u Acaplucu, a kada budem objavljivala, ne znam u Singapuru, a da dupe iz Garešnice mako nisam. Dakle, koliko god je danas cajkašima sjeban dan, jer su morali vježbat glasanje, sve je to mogao obaviti sam, samo jedan čovjek.
Uz gore navedena uputstva.
Uputstva, da bi me esdepeovci bolje razumjeli, šalabahter, ne mora imati, ako je po zanimanju informatičar.
Ima li koji takav u SDP-u? Stranci seljaka na brdovitom Balkanu?
Da li netko zna????
Any idea?
Dok sam sve napisao, nije mi se dalo mijenjati i dodavati, a i umorio me put u Singapur, sjetio sam se…Pa drug Denis,  konju (k) turni sudionik ankete je forenzičar.
Interesantno, kompjutorski. Kakva koincidencija, upravo je taj Denis nekakav kompjutorski iluzionist, ne, čekaj, forenzičar. Svašata on može kao takav. Može poštelavat liste, članova, slat čestitke, može i gledat tuđe podatke, ali ne bi on to.
Ne bi maška mlika.
A jebi ga, valjda je čuo i za proxy… I sve te puste browsere koje sam nabrojao.
Vrlo vezani članak na svo ovo skupa
 
 

Pročitajte i ovo:
Presuda monstrumu u zadnjem trenutku
- Vezano na temu -
Spectator
Spectator
Samostalan, neovisan, nadrkan, do zla Boga disgrafičan. Ne poznajem, na žalost, Sorosa da investira u mene. Ne poznajem ni razne sjecikese koje kupuju naklonost vlasnika portala, da ulože u mene. Ne poznam nikoga tko bi ulagao u mene. Jer ne volim da se bilo što ulaže u mene.

VEZANI ČLANCI

6,385ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
4,805SljedbeniciSlijedi
74,569PretplatniciPretplatiti

Neotesana budaletina

Danas sam doživio nešto posve neočekivano. Ispričao mi se nitko drugi nego Gordan Grlić Radman. Odavno, od prvog trenutka kad sam ga na dan...

Tarzan i Čita u Vilniusu

NAJNOVIJE

NAJPOPULARNIJE

Pretplatite se na Newsletter

Primajte najnovije članke u svoj pretinac elektronske pošte

- Reklama -