11.4 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Mobilizacija za Referendum protiv drkanja

- Reklama -

Mobilizacija – Čin okupljanja i dovođenja vojne sile i zaliha u stanje spremnosti za rat.

Kao što je općenito poznato, Hrvati su militantan narod, ratnici, kojima je milije živjeti u ratnim vremenima, nego u miru.

- Iz kategorije -

Ono „Make love not  war!“ bilo je davno popularno kod Hrvata, ali eto, moda je prošla. Bilo je lijepo biti mlad u to helterskelter vrijeme. Fukali smo se ko zečevi, uvjereni da se tako borimo za mir u svijetu…

Puno je ugodnije kupovati vojne avione sumnjive kvalitete, ali zato nesumnjive starosti, vjerojatno je neka budaletina pomiješala lončiće, ali ne ma veze.

Pa ćemo sa tim šparetima moći sudjelovati u „pis kiping vor operejšnzima“ po susjednim nam i vrlo neprijateljskim zemljama Afganistanu, Sudanu i bio gdje nam narede, a mi ćemo veselo mašući repom odletjeti tamo .

Možda narede i mobilizaciju?

Ko zna.

Svašta je moguće u ovoj zemlji, koja samo što se ne otvori i ne proguta nas.

Pa će tako u prve redove ići studenti, ono malo radnika, gdje koji holdingovac koji se nije mogao sakriti radnom obavezom.

Svi oni će na odlasku na bojišta, u zemlje za koje nikada nisu ni čuli, prvenstveno zahvaljujući fantastičnom obrazovnom sustavu (a kateheta o tome nije ništa govorio na vjeronauku) otići ispunjeni ponosom.

Ispratit će ih pola miliona branitelja, kojima će se grudi  uzbuđeno nadimati, jer eto dobili su nasljednike.

Pa kada se te tri četiri na jedva jedvite jade skupljene satnije vrate, biti će ih već najmanje sedamdeset tisuća. Veterana obrane Sudana.

Sa povlasticama za parkiranje na sama ulazna vrata u Bauhaus. Penzija neće biti, jer su ih pobrali oni koji su ih ispratili.

Dakle, kod nas se za svaki kurac proglašava mobilizacija. Ko nekad u da prostite, Jugi. NNNI.

Kada su babetine jurile kvartovima sa nosilima, na kojima su se izvalili „ranjenici“ redovito dobro podnapijeni.

Mobilizacija će, eto, početi za par dana, zbog nastupa NK Prčije u dalekoj Rusiji. Pa će moboilizirani narod u iritantno nazvanim „kockastim“ umjesto, ispravno, kvadratičastim dresovima u birtijama ispijati pravo domoljubno piće, hektolitre piva.

Od uzbuđenja što prate nastupe Luke Modrića i Dejana Lovrena. Svi će naravno zaboraviti na njihovu utakmicu koju su pred godinu dana igrali u Osijeku, kada ih je sudac ipak izgleda teško oštetio, nije povjerovao u njihovo simuliranje.

Cijela država će biti kao jedan, u podršci mufljuzima, drpatorima love, lažljivcima, muljatorima, u ekipi kojom još uvijek gospodari mufljuz, drpator love, lažljiva i muljator, Joca Međugorje.

Upravlja preko direktora te ekipe, koji je isto tako, naravno mufljuz, drpator love, lažljiva i muljator. Nepravomoćan.

Tu ekipu predvodi lik koji je u avionu krao dukate nekakvoj babetini. On je predsjednik HNS-a (ne onih drugih lopova – nomen est omen).

Cijela će hrvatska odzvanjati pivsko nogometnim himnama,na automobilske haube navući će one gadne kurtone koji asociraju na dres NK Prčije. Đikani će spustit prozore iz kojih će treštati cajke u čast glazbenog ukusa ekipe iz NK Prčija i njihovog rukovodstva.

Ceca u počast reprezentaciji.

Svi će biti mobilizirani, sretni i strahovito ponosni na mufljuze, drpatore love, lažljivce i muljatore, koji ih dostojno predstavljaju u bijelom svijetu, njima na diku i ponos.

Pročitajte i ovo:
Sretna zemlja

Pred cijelom zemaljskom kuglom, kako to tvrde neupućeni, a u biti radi se o ploči.

Ta mobilizacija počinje za dan-dva.

Taman je završila mobilizacija oko skupljanja potpisa za protiv Istanbulske konvencije.

Potpise su skupljali muškarci koji misle da su žene napravljene od strane Boga sa jedinom svrhom.

Bubanje.

Bubanje kako im se prohtije. Bubanje u glavu, po leđima, ali bubanje u prvi i drugi razred, kako oni kažu u birtiji uz puste prazne boce piva, lupajuć’ se po bedrima, dok se cerekaju, prvo normalno, pa tek onda u picu!

Ima tamo i žemskinja koje skupljaju potpise. Jedne vole da ih se buba, ne sve načine i po leđima i umeko i utvrdo, i normalno i svakako, a druge bi dale pola života, samo za jedno pošteno bubanje.

Ali, niko da se zajebe.

Elem, i ta mobilizacija je uspjela, skupilo se skoro četiristo hiljada potpisa, pristalice teorija da su žene samo za bubanje.

Ovakvo ili onakvo, isti kurac!

Uopće, mislim da je skupljanje tih potpisa korisno. I poučno, barem za mene, jer jebeš dan u kojem ništa ne naučiš, dakle, ja sam naučio da unatoč mojem uvjerenju, da tih skoro pola miliona krkana, koji su to sranje potpisali, ne zna pisati.

A oni me demantirali. Znaju se potpisati.

Zajebali me!

Jer, mislim da se ono zakrsti ovdje,tu ne prizna.
Svaka čast!

Manipulatori, oni koji stoje iza svih tih brojnih mobilizacija uvijek ista ekipa, Željka, Milan, Josip, Ladislav i slična klatež i polusvijet, sjedi u ovim vrućim danima, u dobro klimatiziranim prostorima, kroz prozor veselo gledajući kako aktivisti love one željne bubanja, da se potpišu, dok se iz zvučnika ore domoljbne pjesme.

Tko zna, koja je to po redu mobilizacija za nekakav referendum.

Država je prema tim ljudima kurva i nepoštena, a organizatori su samo nepošteni (taman mi treba da napišem kurve pa da me odma tuže sudu oni koji su se prepoznali).

Zašto je to po mom mišljenju jedan puta kurvaluk i dva puta nepoštenje prema tim aktivistima, koji se peku na suncu?

Stava je poprilično jednostavna.

Potpisuju uvijek isti.

I uvijek iznova jebu ljude, mora se potrošit lova, prikrivat izvori financiranja, ma svakakve su tu poteškoće.

Lijepo se svi potpisi skeniraju, po abecednom redu (ima tu posla, ali isplati se), pa se lijepo sprži na jedan CD, na kojem se flomasterom upiše „Svi referendumi – MASTER, NE DIRAJ“ i spreme u ladicu stola u nadbiskupiji.

Pa kada se proglasi nova mobilizacija, na primjer „Referendum protiv drkanja“, fra Jozo sprži taj masted CD, master vrati u ladicu, pa u pisač ugura CD na kojega ispiše „Referendum protiv drkanja – 377.635potpisa, pa se lagano odšeće u sakristiju da obavi formalnost sa mladim minstrantićem, rumena lica i fino tvrde guzičice, da bi onda laganim hodom odšetao do Banskih dvora i predao potpise za Referendum protiv drkanja“.

Njega se taj referendum ionako ne tiče.

On ne drka.

On jebe.

Svaki dan novoga!

 

PS. U cijeloj priči ima samo jedan problem. Prženje CD-a.

Zašto Thompson prodaje naviše CD-a? Zato jer njegovi fanovi ne znaju pržit!

 

- Vezano na temu -
Spectator
Spectator
Samostalan, neovisan, nadrkan, do zla Boga disgrafičan. Ne poznajem, na žalost, Sorosa da investira u mene. Ne poznajem ni razne sjecikese koje kupuju naklonost vlasnika portala, da ulože u mene. Ne poznam nikoga tko bi ulagao u mene. Jer ne volim da se bilo što ulaže u mene.

VEZANI ČLANCI

6,385ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
4,805SljedbeniciSlijedi
74,569PretplatniciPretplatiti

Neotesana budaletina

Danas sam doživio nešto posve neočekivano. Ispričao mi se nitko drugi nego Gordan Grlić Radman. Odavno, od prvog trenutka kad sam ga na dan...

Tarzan i Čita u Vilniusu

NAJNOVIJE

NAJPOPULARNIJE

Pretplatite se na Newsletter

Primajte najnovije članke u svoj pretinac elektronske pošte

- Reklama -