11.4 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Molba Spectatora članovima SDP-a: Ajde, nemojte više ništa birat, jer se ne može toliko pisati. Pa dokle će ovo ovako?

- Reklama -

Općem cirkusu nakon izbora rukovodstva Foruma žena, izgleda nema kraja.

Dobio sam informaciju koju prenosim bez ikakvih izmjena i zahvata.

- Iz kategorije -

Čak ni komentirati neću, jer sam bez riječi!

Pa kaže:

Poštovani, vidim da ste na svom blogu problematizirali izborni inženjering na izborima za FŽ SDP.

Dodao bih kako je ispod radara prošla informacija kako je u glavni odbor izabrana Anđela Paštar Krnčević, iako je Gradski odbor GO SDP Sinj 20. kolovoza 2018. na svojoj 4. sjednici donio Odluku o pokretanju stegovnog postupka za privremeno oduzimanje svih dužnosti u GO SDP Sinjprotiv gđe. Paštar Krnčević zbog niza prijestupa kao što su samovoljno istupanje u ime GO SDP Sinj, nepoštivanje Odluka stranačkih tijela, nanošenje štete ugledu SDP-a, i drugo.Nadalje, na svojoj 7. sjednici održanoj 21. rujna 2018. Gradski odbor donio je Odluku o privremenom oduzimanju prava na obnašanje svih funkcija u GO SDP Sinj u trajanju od dvije godine gđi. Anđeli Paštar Krnčević.

Temeljem Statuta SDPH, članka 33. st. 3. podsjećam Vas da do konačnosti ove Odluke o izrečenoj mjeri, prava i dužnosti članice miruju.

U tom kontekstu je Gradski odbor GO SDP Sinj na svojoj 7. sjednici donio Odluku da gđu. Paštar Krnčević na mjestu predsjednice Foruma žena GO SDP Sinj mjenja potpredsjednica Tea Vukelić, a što je i u skladu sa Statutom SDPH i Odlukom o organiziranju GO SDP Sinj te gđa. Paštar Krnčević nikako nije mogla biti birana u tijela FŽ SDPH.
L P

- Vezano na temu -
Spectator
Spectator
Samostalan, neovisan, nadrkan, do zla Boga disgrafičan. Ne poznajem, na žalost, Sorosa da investira u mene. Ne poznajem ni razne sjecikese koje kupuju naklonost vlasnika portala, da ulože u mene. Ne poznam nikoga tko bi ulagao u mene. Jer ne volim da se bilo što ulaže u mene.

VEZANI ČLANCI

6,385ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
4,805SljedbeniciSlijedi
74,569PretplatniciPretplatiti

Neotesana budaletina

Danas sam doživio nešto posve neočekivano. Ispričao mi se nitko drugi nego Gordan Grlić Radman. Odavno, od prvog trenutka kad sam ga na dan...

Tarzan i Čita u Vilniusu

NAJNOVIJE

NAJPOPULARNIJE

Pretplatite se na Newsletter

Primajte najnovije članke u svoj pretinac elektronske pošte

- Reklama -