11.4 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Pliva patka preko Save, basna o lavu, Veseloj Vjeverici i Bernardincima

- Reklama -

Pliva patka preko Save, nosi pismo na vrh glave.

 

- Iz kategorije -

 

Dječja brojalica, koje se ovih dana dosjetio Zlatko Komadina, pa je javnosti prodao patku.

Reš pečenu, mirišljavu, hrskave kožice.

Zamamnu, na koju SDP-ovcima gladnim rejtinga koji fotelje znači, sline cure ko lude, skoro da ne mogu ni govorit, jer su im puna usta sline.

 

Ce ce ce ce, mljackaju od sreće, zbog nade da će im rejting porasti kada na čelo stranke dođe Biljana Borzan.

Pristojna, odmjerena, pametna, žena sa vrlo dobrim imidžem u javnosti, toliko dobrim da ga čak ni članstvo u poprilično besprizornom društvu nazvanom Predsjedništvo SDPH, nije uspjelo narušiti.

Biljana Borzan, koju svekolika javnost percipira kao vrlo uspješnu europarlamentarku, za razliku od razno raznih panjeva koje smo tamo poslali, trebala bi po strategijiPliva patka preko Savepostati predsjednica SDP-a.

U režiji Zlatka Komadine.

Nisam baš na Ti sa tim novim Statutom, rođenim u komičnim okolnostima, izglasanim na neviđeno, što strahovito podsjeća na proslavu rođenja djeteta, a majka je u trećem mjesecu trudnoće, pa ne znam kako SDP-ovci, profesionalni legalisti misle, poštujući statut instalirati Biljanu Borzan, kada bi ona pristala biti predsjednicom, iako me moji jako dobro informirani izvori uvjeravaju da ona to ne želi.

Da li je sve skupa to samo bacanje prašine u oči, pokušaj ubijanja dviju muha jednim udarcem, vidjeti ćemo uskoro.

Naime, nepristajanjem Biljane Borzan da sjedne u vrući tron na Ibleru, dovelo bi dosjetljivog Zlatka u situaciju da se obrati u crvene majice i pionirske kape odjevenim ljudima i kaže:

Evo, mi smo probali, ali ne ide, pa kad nema druge, onda ću se ja uvalit na tron i mirno knjavat, pa kada se naspavam do mile volje, onda ću tron prepustiti nekom drugom!

Šapuću mi da to nije posve točno, da se radi ne o nekom drugom, nego o nekoj drugoj, Aleksandri Kolarić. Koja bi trebala postati predsjednicom SDP-a nakon što se Zlatko Komadina, taj lav SDP-a, koji spava dvadeset sati na dan, dobro naspava.

Pročitajte i ovo:
Ne vjerovati rusofilnom Politicu

Istim potezom, učinio bi Biljanu Borzan, ženu pametnu, sposobnu i onu koja zna, koju građani uistinu cijene, osobom koja bi stekla imidž one koja je odbila pomoći stranci u najtežim trenucima, u koje ih je doveo SDP-ov ZOO.

Lav, Vesela Vjeverica i Bernardinci.

 

- Vezano na temu -
Spectator
Spectator
Samostalan, neovisan, nadrkan, do zla Boga disgrafičan. Ne poznajem, na žalost, Sorosa da investira u mene. Ne poznajem ni razne sjecikese koje kupuju naklonost vlasnika portala, da ulože u mene. Ne poznam nikoga tko bi ulagao u mene. Jer ne volim da se bilo što ulaže u mene.

VEZANI ČLANCI

6,385ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
4,805SljedbeniciSlijedi
74,569PretplatniciPretplatiti

Neotesana budaletina

Danas sam doživio nešto posve neočekivano. Ispričao mi se nitko drugi nego Gordan Grlić Radman. Odavno, od prvog trenutka kad sam ga na dan...

Tarzan i Čita u Vilniusu

NAJNOVIJE

NAJPOPULARNIJE

Pretplatite se na Newsletter

Primajte najnovije članke u svoj pretinac elektronske pošte

- Reklama -