PolitikaMargineNe dajmo budalama da izaberu predsjednika

Ne dajmo budalama da izaberu predsjednika

Često sjedim i razmišljam, pa se pitam, gdje je Andrej Plenković kupio svijeću? Svijeću kojom je hodao svijetom i tražio i uspio naći tolike nakaze, tolike kretene, nesposobne idiote i postaviti ih za ministre? Jedini je uvjet bio da su po njegovim kriterijima lošiji od njega

Za govornicom stoji ministar financija, onaj natečeni bucko Primorac koji se onomad prvi u Hrvatskj cijepio, naravno preko reda, cijepio je on i svoju hanumu, pa su njih dvoje oteli pravo na život dvoje ljudi, jer u to vrijeme od korone se padalo ko što snoplje pada pod kosom. A cjepiva nije bilo. Taman ono što je pompozno danima najavljivano i evo, ministar se cijepio. Ilegalno, nekoliko dana prije pompoznog cijepljenja saborskih zastupnika. Glasine su se širile po frizerajima i auto mehaničkim radionicama da cjepivo nije zdravo, građani su bili zbunjeni, a naš ministar, tada još samo visoko rangirani partijski Švrčo, odlučio je hrabro preuzeti ulogu pokusnog majmuna, na kojem će se obaviti prvo cijepljenje.

I kaže naš ministar financija da u Hrvatskoj on nije vidio beskućnike, nije vidio ni prosjake. Nema ni sirotinje. Jerbo eto je on ministar financija u najboljoj vladi, onoj Andreja Plenkovića. Stakla na blindiranom Audiju koji vozi tog pokusnog majmuna su previše zatamnjena. Ili vozač pazi da ne prođe na putu do ministrovog ureda kraj pučke kuhinje. Na semaforima automobil koji vozi ministra ne staje. Jer da staje, prišao bi mu prosjak.

Ili ministar, svojevremeno pokusni majmun, misli da smo svi mi majmuni. Pa nam more srat što hoće? Bit će da je to. I da, oni koji čekaju pred pučkom kuhinjom, oni što zaviruju u kontejnere, oni što prose na semaforima, oni su samo  insekti, niža rasa, koja se samo plete među nogama ministru koji uznosito hoda i ne obazire se na niže vrste. Jer, to je mentalitet Vlade Andreja Plenkovića.

Često sjedim i razmišljam, pa se pitam, gdje je Andrej Plenković kupio svijeću? Svijeću kojom je hodao svijetom i tražio i uspio naći tolike nakaze, tolike kretene, nesposobne idiote i postaviti ih za ministre? Jedini je uvjet bio da su po njegovim kriterijima lošiji od njega.

Još od vremena Josifa Visarionoviča Staljina, pa do Goebbelsa, javnosti su se prodavala muda pod bubrege. Sralo se i maslalo, tumačilo sa da im je cijeli svijet zavidan na životu koji imaju. A njima se paučina lovila na dupetu, jer danima jeli nisu, ili su ginuli ko snoplje na bojištima rasijanim diljem cijelog svijeta. To sranje i maslanje se naziva lakirovka, prikazivanje društvenih događanja boljim no što jesu.

Došla su neka druga vremena, Internet ima moć. Internet sve čuva. Internet sve zna. Pa je dost teško tumačiti nekome da živi dobro, a plaća ili penzija mu ne dostaje više od nekoliko dana, a ostatak dana do nove penzije zube možeš objesiti na klin. Naravno ako imaš zube. Takve vrste laži ne prolaze skoro nigdje, osim naravno u Sjevernoj Koreji, gdje su građani rasterećeni napora surfanja po Internetu. Jer ga nemaju.

Lakirovka prolazi naravno i u Hrvatskoj, gdje je Internet brz, moćan, svima dostupan, čak i ne preskup. Ali su građani rasterećeni od mozga. Pa gutaju sva govna koja pred njih izaseru. Uopće nije bitno što to radi tip kojem već na samom licu vidiš da je poludebil ili samo potpuni debil. Nema veze. Bitno je da je na vlasti. Prosječnom Hrvatu nacrtaš kvadrat i kažeš da je krug, oko 40% vjerojatnosti njih će reći da se radi o krugu. U Slavoniji je taj potostak kud i kamo veći, oko 83%, oni s guštom piju sva govna koja im se istresu u tanjur, samo ako je na tanjuru narisan hrvatski pleter. Piju sve. I kruhom počiste tanjur. I onda se kad su se dobro najeli govana otpute u daleki svijet u potrazi za boljim životom. Odsele se. Ostave prazna imanja, kuće im zarastaju u bršljan, korov se širi dvorištima. A oni negdje daleko, vraćaju se samo kad su izbori. I glasaju za one koji su im srali u tanjur, a oni slasno polizali. Tko zna zašto, možda ipak samo zbog Inati se Slavonijo, pa misle, kad su nas zajebali, sad ćemo mi zajebati i druge, pa ćemo glasati za iste iz inata, nek se i drugi sele, pizda im materina.

Pročitajte i ovo:
Blesave laži HRT-a u obrani HDZ-a

HDZ ima kandidata.  Onako laički gledano, s čovjekom podosta stvari nije u redu. Nekakve čudne podatke iz biografije, u biti dosta lako provjerljive, nema smisla ni iznositi, jer koristi nema. Jer Hrvati će za kvadrat reći da je krug, ako im to sugeriraju s HRT-a, Jutarnjeg lista, Večernjeg lista i svih ostalih medija kojima HDZ drži čeličnom šakom stisnuta jajca.

A Internet sve pamti. Pamte i ljudi, ali šute, jer znate onu S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

Čitam nekakve izjave predsjedničkog kandidata Primorca, koji nije Primorac, nego Bosanac, ali bi htio biti predsjednik Hrvatske.

Pa se smijem. Kaže ministar Primorac, koji je postao ministar u vladi Ive Sanadera, jer je bio Sanaderov čovjek od povjerenja, da mu je na sjednici Vlade Sanader odlučio smanjiti proračun za njegovo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, pa je on podnio ostavku. A poznato je da je Ivo Sanader morao sjediti na stolici čvrsto, punom guzicom da mu se Primorac, Njonjo, Bačić i vesela kompanija ne uvuku u dupe. Baš ko što Plenković mora danas. Mislim da je kod Plenkovića veća konkurencija. Sanader je Primorcu radio što je htio, a ljigavi ministar je sve to podnosio. Gutao govna s veseljem, mljackajući i oblizujući se, samo nek je on na vlasti. I onda zajeb. Sanader se povlači čuvenom rečenicom Ja sam svoju dionicu odradio. Hvala svima i doviđenja.  I stvarno, Sanadera smo kasnije dosta viđali po novinama i televizijama, on nas nešto manje jer baš i nemreš kroz zatvorski prozor vidjeti baš puno ljudi, osim kolega krimosa i policajca Jozu koji ti kroz vrata na ćeliji dodaje loše skuhani grah, pun žižaka.

Kakvo kurčevo smanjenje proračuna, kakav gnjev zbog toga što će nastavnici mati manje plaće. Boljelo je dupe Primorca za nastavnike. Bitno je samo njegova glava, uvučena duboko u guzicu lopova premijera. Pa kad je premijer maknuo svoju guzicu, povukao je dupetom glavu i Dragana Primorca u jednom komadu. Pa je on dao ostavku iz gnjeva što mu se mentor povukao. I evo ga danas s nevješto izmišljenom pričom o nekakvom budžetu. Ode lopov za lopovom. U kompletu. Gdje krava tu i tele.

Sve je to dokazivo, sve je to lako provjerljivo, ali koga briga.

Jer, Lakirovka. A to raja puši, tako strasno da im oči iskaču ko fildžani.

Jer, znate već… Kvadrat, krug, 40%, Slavonija 83%…

6,893ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
5,382SljedbeniciSlijedi
76,569PretplatniciPretplatiti

Zašto volim masline više no ljude?

Kiša je padala cijelo popodne, kao da se nebo...

Braniteljska šutnja

Baklja slobode podignuta je u ovim krajevima 26. juna...

Kakav je osobni, financijski motiv tolikog Plenkovićevog angažmana oko Ukrajine?

Čitam da gospođa Selak Raspudić nema ništa protiv slanja...

Perušički La Catedral

Pablo Escobar, upokojeni narko boss nad bossovima kartela Medelin,...

Laki je dostigao radnu temperaturu

Počelo je. Polako, kako uvijek i počinje. Mic po...