RazgovoriPričeNeproduktivni drkadžije

Neproduktivni drkadžije

Umjesto da na porte državnih institucija, agencija, državnih kompanija, u općine i u Sabor podijele čašice od jogurta, a mogu i one kaj stoje u onim aparatima za vodu, pa ih pri dolasku podijele muškim zaposlenicima, koji većinom na poslu drkaju kurac,

Kad mačke nema, miševi kolo vode. I uvijek je tome tako. Čim se debela mačeketina makne, evo ih. Ispuze iz svih rupa. I zajebavaju se.

Cijela nacija prati ovih dana avanture idola jednog, svakako prevelikog dijela nacije, Ivana Pernara u dalekoj Africi. Pernar je tamo išao, ničim izazvan svjedočiti protiv svojih sugrađana koji se pate u zatvoru već pola godine, jer su željeli posvojiti djecu. Crnu. Što je nebitno, ali čini mi se da je to najbitnije. Da je to razlog.

Pernar nije tamo išao kao roditelj svoje djece, empatičan i osjetljiv na patnje djece, jer o svojoj djeci računa ne vodi, išao je tamo svjedočiti na činjenice koje nisu povezane s problemom, ali koje bi čovjeka mogle spremiti u afričku buksu poprilično dugo. Do kraja života. Za stvar koja je kod nas legalizirana, zakonski provedena, a eto, tamo se kažnjava doživotnom robijom.

Govno.

Majmunoliki majmun na sudu

I dok novine izvještavaju o njegovoj deračini, vrijeđanju sviju u nekakvoj zabiti u Africi, u Hrvatskoj je donesena revolucionarna odluka.

Uvozit ćemo spermu i jajne stanice. Jerbo ih kod nas nema. Manjak je donora.

Priznam, strašno me začudilo da donora kod nas nema. Pričam o spermi. Sperma se dragi moji, ako niste znali proizvodi procesom koji se naziva masturbacija, iliti drkanje.

I upravo zato me čudi pomanjkanje donora, jer drkadžija imamo koliko ti srce poželi.

Umjesto da na porte državnih institucija, agencija, državnih kompanija, u općine i u Sabor podijele čašice od jogurta, a mogu i one kaj stoje u onim aparatima za vodu, pa ih pri dolasku podijele muškim zaposlenicima, koji većinom na poslu drkaju kurac, Hrvatsko društvo za humanu reprodukciju i endokrinologiju, krenulo je u inicijativu i pripremu terena za odobrenje uvoza sperme. Kraj armije drkadžija. Sperma bi se uvozila iz Španjolske, Danske, Italije i drugih zemalja koje mogu ispoštovati hrvatsku regulativu.

Puno je tu pitanja.

Što kad ti se rodi beba s zalizanom kosom, pravi nauljeni Digola ili Španac? A ti nisi baš nešto tamne puti. Hoće sli se muška djeca koja su začeta španjolskim sjemenom zvati Žikica Jovanović- Španac?

Pročitajte i ovo:
Majmunoliki majmun na sudu

Što ako se Splići Jeri i ženi mu Kati rodi sniježno bijelo dansko dijete?

Što ako toj hrvatskoj regulativi udovoljavaju i Pakistan, Indonezija, Somalija, Etiopija? Pa će kad sinak ponaraste, klinci pjevati Hajle Selasije, car Afrike i Azije?

A Pernara nema. Željku Markić još bole noge od hodanja, natekle ko tabureji. Peternel pati od muskulfibera od košenja livade, jerbo je preuzeo poslove Zrinjevca, na oduševljenje sudaca za prekršaje, jerbo svako košenje trave na javnim površinama zabranjeno je svima osim Zrinjevcu. Koji tu odredbu ne zna, pa ne kosi. Pa Purgeri hodaju po livadama nasmiješeni, jerbo ih škaklja trava po jajcima.

Što ako je ta kako se kaže hrvatska regulativa donesena u vrijeme dok je Saborom harao afrički svjedok, Ivan Pernar? Kakva li je to regulativa?

Pernara nema u Saboru, Bogu hvala, budale su našle novog idola, Hrvoja Zekanovića. Što ako je regulativu donio Hrvoje Zekanović, naravno u društvu svoje ekipice sličnih ili istih, HDZ-a, Hrebaka i onog njegovog pajde, pripadnika manjina i Hrelje?

Zatucanost i primitivizam su garantirani.

Što ako je to Hrvatsko društvo za spermu odlučilo da ne želi spermu domaćih donora, da se genetski kod lezilebovića i drkadžija ne širi?

Hoće li ih proglasiti ubojicama hrvatskog naroda. Hoće li ih spaliti na lomači na Trgu, ili će samo umrijeti na kotaču u podrumima Kaptola?

Ne znam zakone, ali hoće li se dečkić kad odraste biti Hrvat ili Portugalac, Danac, Etiopljanin?

Zašto je zanemarena i favorizirana Ukrajina? A njihovih drkadžija ima na svakom koraku?

Svakako, tema je zanimljiva.

A postat će i zanimljivija kad se vrati afrički druker, kad Žežu prestanu boljet noge, a Peternel uspije skupiti svu pokošenu travu u ceradu koju čuva još uvijek, još od pokrivanja biste Maršala u Kumrovcu.

6,893ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
5,382SljedbeniciSlijedi
76,569PretplatniciPretplatiti

West Side Story

West Side Story

Malobrojna hrvatska glumačka dužina kazališta Jan i pirati iz...

Doktor Dragan

Još samo jedni izbori ove godine. U toj, kak...

Radna terapija za lopove

Uhapsilo tipa koji je direktorirao Hrvatskim cestama. Stavili mu...

Это не свобода, это маскарад

Danas je lijep dan. Nisam dobio na lotu, jer...

Rokaj Andrej, rokaj po toj klateži!

Vlada je podigla plaće. Krvnički. Krvopijski. Takve plaće ne...