SpectatorSpectator kolumnaOdličan potez SDP-a

Odličan potez SDP-a

Mislim da je u stvari Domovinski pokret osvojio premalo glasova, bit će da su kozojebi i zatucanci diljem lijepe naše, ali i oni iz dijaspore i peronospore našli i neke druge sebi slične

Nakupilo se u mene godina. Podosta. Prošao svašta, vidio svašta, živio svugdje, a opet, naučio nisam. Osjećam strašnu prazninu u izražavanju. U sklapanju riječi u nekakve jake misli. Nikada nisam naučio reći što mislim o nekim ljudima, a da to ne bi bilo utuživo. Naročito u Hrvatskoj. Jer s našim pravosuđem, odvjetništvom i sucima nikad ne znaš. Osim što nisam naučio smradu reći da je smrad, ali onako, na finjaka, nisam naučio ni kontrolirati se. Pa zato ne pišem o nekim ljudima, ako se uopće ljudima mogu nazvati.

Danas sam bacio oko na filmić koji prikazuje Peđu Grbina i neke drugarice s njime kako drže transparent i slatko se u facu smiju nekakvoj odebljoj kospoči koja im nešto tumači. Ja im se divim. Divim se Peđi Grbinu i rečenim drugaricama i onom tipu koji stoji sa strane, liči mi na Ranka Ostojića, kažem liči, jer je netko filmić snimio peglom umjesto kamerom, pa je rezolucija kao da je snimljeno peglom. Roventa s kamerom i samočišćenjem.

Uradak je snimljen prije okruglog stola koji je maštovito nazvan “Predstavljanje Izvješća o kršenju prava na slobodu vjeroispovijesti muškaraca okupljenih u javnoj molitvi krunice u 2023. godini“

E jebala vas prava na slobodu vjeroispovijesti muškaraca. Sloboda vjeroispovijesti i žena i muškaraca se prakticira u Crkvi. Možeš i doma. Molitvi je mjesto na za to predviđenim mjestima. Ne na trgovima. Crkva je odvojena od države. A Crkva ima ogroman upliv na sve segmente politike. Odeblju gospođu kojoj se baš slatko smješkaju svi u lice ne smeta što su žene u našem društvu sve zapostavljenije, ne smeta je što su za isti posao žene slabije plaćene. Ne smeta je što je ženama skoro pa onemogućen pravo na odabir, iako, kako kažu, ona indirektno vezano na to poprilično bogato živi.

Članak u kojem je objavljen filmić naslovljen je: Cirkus uoči sastanka DP-a i ‘U ime obitelji’, sukobili se Grbin i Markić: ‘Evo izvješća!‘.

Uistinu je članak posve slučajno, dobro naslovljen. Jer cirkus je što se u Saboru uopće nalaze i DP i Željka Markić.  Željka Markić nije nikakav relevantni politički faktor, jer relevantni su faktori oni koji su prošli izborno sito i rešeto i uguzili dupeta u Sabor. Željka Markić to nije. Ali zato jest Domovinski pokret, e a to je prsvi cirkus. Stranka koja, svaki danom je sve više vidljivo, predstavlja u Saboru zatucance, vjerske fanatike, kozojebe i krkane i varalice.  Tipovi su osvojili na parlamentarnim izborima 203.000 glasova. Svaki devetnaesti Hrvat s pravom glasa, glasao je za njih. Jerbo pravo glasa imalo je 3.733.283 birača. Namjerno kažem Hrvat, a ne građanin. Valjda vam je mili moji jasno zbog zašto ne kažem građanin.

U svakom slučaju, vidimo da je porast broja krkana i kozojeba svakim danom sve veći i veći. Mislim da je u stvari Domovinski pokret osvojio premalo glasova, bit će da su kozojebi i zatucanci diljem lijepe naše, ali i oni iz dijaspore i peronospore našli i neke druge sebi slične. I normalno je da i oni imaju svoju stranku. Nadam se da razlikujete dijasporu od peronospore. Da ne elaboriram.

Jer kako objasniti prisustvo u Saboru onog Pavličeka ili Škorine sestre? Ni malo ne treba zaboraviti što je Škoro napravio za moralni sunovrat Hrvatske. Nikada. Pa ni onda.

Ali dobivaju i oni protutežu. Pa se  već sada, njima u inat, veselim slijedećim parlamentarnim izborima na kojima bi stranka Lakas – CMD (Lakas–Christian Muslim Democrats),  za koju će glasati Filipinci nastanjeni u Hrvatskoj, posve lako mogla osvojiti pola miliona glasova. Pa ćemo onda drugu pjesmu pjevati.

Pročitajte i ovo:
Hau mač?

 

Odlazi Škoro. Nakon što je posijao sjeme mržnje!

U društvu koje nikada nije lošije živjelo, u državi koja ima more i obalu koja je velikom broju građana nedostupna, državu u kojem se barem sedamdeset posto građana bavi istim poslom, spajanjem kraja s krajem, nametnute su nekakve ideološke dileme, a o njima razglabaju tipovi koji pojma ni o čemu nemaju, a oni koji imaju, razgovaraju jedino i isključivo s pozicije osobne financijske koristi.

Država je posve krivo projektirana, krivo poput usana Franje Tuđmana. Iskrivljene vrijednosti. Nepoštivanje zakona, izvrtanja istine, potiranja prava žena i općenito slabijih. Ruglo. baš kao i njegov osmijeh.

Prometni ubojica, kojem je i iz aviona je vidljivo, istraga išla na ruku, ne priznaje nalaz vještaka. I poziva se na zakone fizike. A tip je pao dvije godine u srednjoj školi radi naredanih kečeva, među njima i fizike. Postolari raspravljaju o pravima žena, uzimaju pravo diskutirati o opravdanosti nekakvih studija, ali se nikada nisu sjetili reći da su Hrvatski studiji ruglo. Jer nikada fakulteta vidjeli nisu. Nikada se nisu sjetili reći da su diplome s benzinskih stanica nakaradno zlo i naravno one iz Osijeka.

A tko je puppeteer? Tko povlači sve konce? Nije vrag da sumnjate na onog nedotupavnog Penavu?

Tko je lutkar Stromboli? Onaj koji je rekao Pinokiju: Zaradit ćeš puno novca… Za mene! A kad ostariš, bit ćete dobro drvo za ogrjev!!!”

DP-ov lutkar Stromboli

Naravno da je Stromboli dragi i mili Andrej Plenković. Koj cijedi i iscrpljuje državu, kao što sada cijedi Domovinski pokret, a da tim tupanima nije jasno.

Da mili moji. Mama i tata tim svim zatucancima je Andrej Plenković. Samo i isključivo on. Sve ovo što se događa, događa se kontrolirano, čvrsto disciplinirano po mračnom planu unazađenja i sunovrata Hrvatske. Pod čvrstom rukom Andreja Plenkovića.

Carstvo laži i nepravde, nepoštenja i lopovluka, fina mreža razapeta nad svima nama, mreža koja nas guši, otimlje pravo na disanje, u rukama je samo jednog čovjeka. Andreja Plenkovića.

Danas je smijeh Peđe Grbina i drugarica u lice zapjenjenoj babi jedan o bolji poteza SDP-a u zadnje vrijeme.

Jer, oni se smiju njoj kao malenom patuljku kojim upravlja velemajstor zla.

Andrej Plenković.

6,893ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
5,382SljedbeniciSlijedi
76,569PretplatniciPretplatiti
Prethodni članak
Sljedeći članak

Это не свобода, это маскарад

Danas je lijep dan. Nisam dobio na lotu, jer...

Rokaj Andrej, rokaj po toj klateži!

Vlada je podigla plaće. Krvnički. Krvopijski. Takve plaće ne...

Don Darko

Težak je život na selu. Još ako je nekakva...

Francuska zrakoplovna baza u Puli

Te nedjelje, desetog veljače 1980. godine, kasno navečer izašao...

Iznogud s Iblera

Minule su vrućine, kao da ih je vlak odnio...