PolitikaHrvatskaRokaj Andrej, rokaj po toj klateži!

Rokaj Andrej, rokaj po toj klateži!

Zastupnici oporbe, podosta ih poznam, tipovi koji su s godinama postali poprilično bahati, koji s građanima razgovaraju s visoka, a ako ne razgovaraju s visoka, onda zaborave što im građani govore, na što se žale, jer ih boli kurac, oni šute.

Vlada je podigla plaće. Krvnički. Krvopijski. Takve plaće ne bi uveo ni Franjo Tahi. Podigli su sebi, podigli su saborskim zastupnicima i raznim kokošarima koje nazivamo dužnosnicima.

Gospoda i dame iz Sabora nisu ni beknuli na to što im je plaća povišena za najmanje soma i pol. Čak ni ljutnju nisu pokazali zbog toga što će morati dulje vrijeme čekati pred bankomatima, duplo dulje vrijeme. Dragocjeno vrijeme oni će trošiti u čekanju snopa novčanica od pedeset eura. A ne da im samo bankomat napravi pljuc ko penzionerki Barici kojoj cijela penzija iscuri u roku tri sekunde.

Bio sam jutros u gradu. Pa sam tek sada se uključio u prijenos Aktualnog sata. Slušam prijenos na tabletu koji je postavljen dva metra od mene. A ja se zavalio u pisaći položaj,  laptop na krilu, naslon fotelje jako nagnut, noge na stolu. Pa mi je problematično, poprilična tlaka ugasiti radio. Pa moram slušati. I psujem ko kočijaš. Kad smo već kod kočijaša, ja bih bič.

Jer nemam želuca. Pitanja zastupnika se redaju, Zastupnik Pavić, znate to je onaj debeli prištavi koji je krao parfeme i davao ih svojim partnerima, da bi imali osobni touch, premda mislim da su se oni osobno leđno touchali na drugi način, e taj Pavić postavlja dupelizačko pitanje nekakvom ministru, ovaj blebeće unaprijed naučen odgovor. Pa se Pavić u odgovoru na odgovor zahvaljuje svima, Od ministra koji je izdeklamirao naučeni odgovor na naučeno pitanje, pa zahvaljuje i članovima Vlade, navodi ih. Njonjo ga ne prekida. Inače opomene dijeli ko što nimfomanka mufa dijeli. Pavić u odgovoru na odgovor jedino nije spomenijo vojnu lekarku i njoj se zahvalio što je rodila, ne Einsteina nego Zweisteina, propustio je, a jebiga dragi Markiša, tako se ne napreduje. Ako ližeš dupe, liži pošteno i svojski. Ti bi to barem trebao znati. Ipak si ti doktor. U svemu.

Uvjeren sam da će u Aktualac uvesti pravilo: Tko pita, otpala mu kita.

Odgovore Plenkovića ne slušam. Nemam što čuti. Strategija i princip odgovora je jednostavan, uvijek, bez iznimke, osim naravno ako pitanje ne postavlja Majda Burić i njena ekipa intelektualaca, plus Domovinski pokretači, plus  Kreten, plus kokošari iz manjina. Njih ne vrijeđa, oni su civilizacijska  uvreda samim svojim postojanjem. Prvo uslijedi lavina uvreda. Osobna difamacija, uvreda svih koji mu padnu na pamet, ako treba, uvrijediti će i one koji sjede do njih. Nema problema. Nakon salve vrijeđanja, udahne, pa se prebaci na Kršitelja Ustava, a on njegove uvrede ne čuje, jer je u helikopterskoj kabini dosta bučno. A i boli ga kurac za uvrede koje debeli i tusti frajer šiba s govornice. Kanta govana na glavu svakom  onom tko se usudi postaviti pitanje. Jer njega se ne pita.

Uvjeren sam da će u Aktualac uvesti pravilo: Tko pita, otpala mu kita.

Pročitajte i ovo:
Razmišljam dok Škugor trune u zatvoru

 Tek što se kantom i šmrkom narazbacivao  govana po lijevom dijelu Sabora, prelazi na odgovor. Pa ma što ga pitali, on ima univerzalan odgovor:

S&P povećao kreditni rejting Hrvatske s BBB+ s pozitivnim izgledima na A- s pozitivnim izgledima i time nas uvrstila u razinu iznadprosječnog kreditnog rejtinga. To je po prvi put da nas je neka agencija podigla na ovu razinu. Pa još nešto krmelja o čarobnim dosezima vlade. Nipošto ne zaboravlja i drugu cijev koju je on osobno probušio.

Zastupnici oporbe, podosta ih poznam, tipovi koji su s godinama postali poprilično bahati, koji s građanima razgovaraju s visoka, a ako ne razgovaraju s visoka, onda zaborave što im građani govore, na što se žale, jer ih boli kurac, oni šute.

Šute na uvrede tipa kojeg su oni izabrali. Nije on izabrao njih, oni su izabrali njega. I vrijeđa ih.

Za izrečene riječi u Saboru se ne odgovara.  Bahatlije u opoziciji koji imaju četiri soma eura plaću, manji su od makova zrna, a slapovi govana pljuskaju ih u lice. I nitko ništa. Dupeta bi dali samo radi produljenog čekanja pred bankomatom. Nema u odgovoru na odgovor verbalnog nabijanja, nema marširanja, nema brata sestre, nema glave. Nema ni natruhe sexa.

Zna Andrej s kime ima posla. Pa mu može biti. Danas je lijepo izrekao najvažniju rečenicu u odgovoru Nikoli Grmoji.

Kolika je vaša plaća gospodine Grmoja? Recite to biračima. Našim novcem povisivši plaće saborskoj klateži koja se nije pobunila, naprotiv šutjeli su, kompromitirao ih je ko mlade majmune.

Oporba svojom šutnjom o nemoralnom povišenju plaća dok velik dio građana jedva spaja kraj s krajem ili naprosto gladuje, nije zaslužila ništa drugo, nego kantu govana u lice.

Prema tome, Rokaj Andrej, rokaj po toj klateži!

6,893ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
5,382SljedbeniciSlijedi
76,569PretplatniciPretplatiti

Это не свобода, это маскарад

Danas je lijep dan. Nisam dobio na lotu, jer...

Don Darko

Težak je život na selu. Još ako je nekakva...

Francuska zrakoplovna baza u Puli

Te nedjelje, desetog veljače 1980. godine, kasno navečer izašao...

Iznogud s Iblera

Minule su vrućine, kao da ih je vlak odnio...

Politička anomalija

Oduvijek sam imao ponude. Svakakve, a sve su se...