11.4 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024
NaslovnicaDruštvoMarginePod zidinama Kamerlenga: Dnevnik šjor Jose ili Ima li kakve veze pomicanje...

Pod zidinama Kamerlenga: Dnevnik šjor Jose ili Ima li kakve veze pomicanje deponija sa janjetinom kojom časte Antu Sanadera?

Objavljeno

Evala svitu, a ca je?

 
Jel brontulate na kišu? Bogami, pala je dobrano kiša, a još ne moramo vodu prokuhavati. Nakon kratke pauze vraćamo se trogirskoj svakodnevici ili vašem omiljenom štivu prije početka radnog tjedna! Nakon pisanja Spectatora i prozivke oporbe drug Pajdo Bilić je odlučio organizirati tematsku sjednicu Gradskog vijeća o Trogir Holdingu u srijedu 28.studenog 2018.
U Trogir Holdingu je posljednjih dana vladalo opsadno stanje jer su tu gradsku firmu posjetili istražitelji USKOK-a iz Zagreba.
Da vas, podsjetimo čitatelji Spectatora su tom istom USKOK-u podnijeli kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Pajde Bilića, pročelnika Frane Žižka i direktora Božidara Miše vezano za malverzacije oko trogirske tržnice, ali i uskrate informacija o ugovorima gradskim vijećnicima. Drago nam je da su organi počeli funkcionirati, da li će to rezultirati nečim konkretnim, ostaje nam za vidjeti!
Osim pokvarenih kamiona koji stoje u garažama Dobrića, a Holding za to plaća leasing, obavljena je kupnja novih GPS uređaja, da se radnici ne izgube po trogirskim ulicama. Da ne zaboravimo, da zagoske općine kao Primorski dolac tom Trogir Holdingu ne plaćaju prevoženje otpada, a Brodotrogir je najveći dužnik. Firma Beton Trogir vlasnika Mije Majića je deponij u Planom pomakla 400 metara zapadno, bez ikakve naknade i koncesije. A doznali smo da je čest gost na janjetini kod tog istog vlasnika glavom i bradom Ante Sanader. 
 
Dok za to isto vrijeme pročelnici okreću leđa Pajdi Biliću i govore javno da im je bilo bolje za vrijeme bivšeg gradonačelnika Ante Stipčića. Jer Pajdo im naređuje da moraju sve potpisivati i odgovornost za sve preuzeti na sebe, a to se većini njih ne sviđa. Jer kad potpisuješ, onda valjda i za to odgovaraš.
Za to vrijeme voditeljica Ivana Sorić putuje i hrani svoja nepca finim bokunima. Šta ćeš? E-uprava će sada profunkcionirati u punom sjaju.
Hrvatska demokratska zajednica napokon dobila je novog-starog povjerenika Sinišu Stojana, inžinjera iz Brodotrogira. Stari jer je već jednom 2010. bio povjerenik nakon vladavine osebujnog Vinka Brkana.
I tako Ante Sanader još jednom zauzima ulogu gubernatora i ne želi organizirati izbore, pa podružnica lokalnog HDZ-a je imala dosada najviše povjerenika u povijesti. Uglavnom bliži nam se Božić, a do tada će situacija biti mnogo jasnija!
Za one koji brinu jer o njima ne pišemo, moramo kazat, da mjesta za brigu nema, jer su i Ferdo Frizura i Jure Brkan, zvani Pudlica dobro, zdravo i veselo!
Veseli i zdravi bili, i živjeli! 
 

Grafička obrada Spectatorblog
Napomena Spectatorbloga:

Za podatke, priloge i ocjene iznesene u ovoj rubrici ”Dnevnik šjor Jose”, kada nastupa kao takav, odgovara autor.

Pročitajte i ovo:
Pao Facebook, večeras nema virtualnog vođenja ljubavi

Najnovije

Uvenuo je cvijet u kosi

U vrlo misterioznim okolnostima, neposredno pred same izbore, HDZ uz podršku podrepaša promijenio je...
6,385ObožavateljiLajkaj
316SljedbeniciSlijedi
4,805SljedbeniciSlijedi
74,569PretplatniciPretplatiti

Vezani članci

Dube i Plavac Frano

Ljeto je počelo skoro odmah nakon prvog dana proljeća. Vrućina, omara se spustila, teško...

Pretplatite se na Newsletter

Primajte najnovije članke u svoj pretinac elektronske pošte

Vezani članci

Danas opet aktualno: Hrvatska, zemlja s dva stara pozdrava – Za dom spremni i Prst u prkno!

  Vječna je tema razgovora i prijepora razgovor o iskrivljenoj prošlosti. A takvi ljudi ni...

još sličnog sadržaja

Dube i Plavac Frano

Sasvim obična nedjelja

Nikola & Laura